Сега е с танцьорката Яна  Бившият съпруг на Мария Игнатова

...
Сега е с танцьорката Яна  Бившият съпруг на Мария Игнатова
Коментари Харесай

Той е на 50 години, а през леглото му са минали част от най-известните жени в България

Сега е с танцьорката Яна 

Бившият брачен партньор на Мария Игнатова Петко Димитров чукна 50 години с тримата си сина и сегашната си жена-танцьорката Яна. На купона в прочут хотелски комплекс гостите забавляваха Тони Стораро и Азис, а водещ на забавата бе Ники Кънчев, написа Хотнюз. Сайтът прецизира, че синът на Петко му е одрал кожата. 

16-годишният Виктор е одрал кожата на баща си, който остава прекомерно рано сирак. Димитров, който готви предходната седмица в „ Черешката на тортата “ дружно с жена си, е роден в София на 16 август 1975 година, само че отпразнува поливин вековния си празник при започване на септември. Той е притежател на нощни питейни заведения и заведения за хранене. Баща му е фотожурналист, а майка му инженер. Завършва междинното си обучение с отличен триумф, само че откакто се уволнява от казармата татко му умира. Така Петко е заставен да оказва помощ в фамилния бюджет като кара такси, а по едно и също време с това е учи за зъботехник. Научава, че в клуб БИАД търсят охранители и стартира да работи там. Постепенно се издига като началник на защитата и управител. Откриза и лични заведения.

Това не се харесва на първата му жена Мария. “Моят бизнес е доста сложен. Жената до мен би трябвало да разбере с какво тъкмо се занимавам. Работя през нощта, към мен постоянно има красиви дами. Мария искаше да зарежа този бизнес и да се преориентирам към различен. Затова се разделихме ”, разкри преди години Петко Димитров, който е безапелационен, че през днешния ден двамата се схващат доста по-добре, в сравнение с, когато носели халки на ръката си.

След развода красавецът Петко живя с няколко все красиви и известни дами. Най-прочутата е безспорно фолкаджийката Преслава, която Петко дефинира като “забавен, положителен и добър човек ”. “Имаше някакво привличане сред нас и нещата просто се случиха. Но и тя като мен работи през нощта. Как се живее с жена, която непрекъснато е по участия? ”, изяснява края на връзката си с певицата той. През лятото на 2008 година се събира с милионерската дъщеря Ели Гигова. Двамата са дружно близо 4 години, даже се приказва за женитба, само че до нея по този начин и не се стигна. Петко бързо не помни русокоската и се впусна в случка с 19 години по-малката от него Бояна.

Двамата се срещнали в клуба на Петко, а по това време новата възлюбена била последна година ученичка. Златотърсачки се избиват за вниманието на брюнета, само че той продължава да сменя дамите като носни кърпички. Разбивачът на женски сърца обаче е обуздан от танцьорката Яна, с която се срещна в позабравеното предаване „ Денсинг старс “. По това време тя е обичана на артиста Орлин Павлов, само че това не стопира напористия Петко. Двамата първо отхвърлят, че са намерили път един към различен, само че през 2013 година се женят. Днес са родители на двама сина.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР